Monday, June 16, 2008

BABI!

babi adalah binatang yang dikaitkan dengan sifat tamak dan gemok. boleh juga dikaitkan dengan masyarakat cina kerana mereka makan ia. kadang2 ia dikategorikan sebagai comel mungkin atas sebab ia berwarna pink, dan bulat.

babi berhuruf besar bermaksud menyebut perkataan babi dengan kuat.

babi berhuruf besar dengan tanda seruan (!) disebut dengan lebih kuat

ia terjadi apabila kita dah menaip blog dengan panjang, lepas tu komputer kat CC ni hang dan meninggalkan recovery yang sangat sikit seperti post yang bertajuk 'aku penganggur' di bawah.
perkataan 'siot' telah diletakkan untuk mengganti perenggan2 yg hilang.

BABI!

2 comments:

mouseinvent said...

aku kategori suka.. tapi bukan yg hutan,, yg dah di stylize.. sejak tingkatan 1.. sehingga kini.. setiap kertas kosong terbiar bila pelajaran yg bosan atau memang tkde benda nak buat.. objek pink tu akan dilukis.,, kt kg aku, kdg2 pada waktu malam babi akan menyerang,, makan pokok pisang dan cacing..

Anonymous said...

mcm babi aku suka citer nie mula2 serious tiba2 lawak tahap cipan dan aku dpt bayang kan perasaan ko ketika itu...degn daya2 ko yan.....caya - caya teruskan berkarya...comment by sharkawi jirin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...