Monday, March 30, 2009

handphone aku hilang (lagi)

hari tu aku stay up bengkel sampai pukul 12 lebih. sebab studio art & design nak buat opening ceremony/ re-launching la kot. ahh. tak penting. yang penting, aku blah nak gi minum, tertinggal handphone kat meja luar, aku patah balik, handphone sudah tiada. jadi aku redha je la.

ah ngantuk la pulak. nanti la aku buat entry baru. aku takde idea. pening.

kawan2 sekalian, sila tinggalkan no phone boleh tak. susah la aku nak contact.
aduh. nak call awek pun susah mcm ni.

eh, tunang.

bye

5 comments:

fandi tamyes @ apen said...

durian abadi adik abby abadi,

aku nak menjemput ni..12 april aku kawen. patut la tipon kau tak dapat. rupanya hngpong ilang. datang tau.

aku nak kasi kad kat kau. tapi alamat takde. nnt emel aku alamat kau. secepat mungkin.

fandi tamyes @ apen

intan said...

eemmm haris abadi yg sgt cuai..
tepon/smua harta benda... hilang /kena curi adalah pekara biasa bg beliau..

alasn nk beli tepon br la tuu..

mohd azwan said...

cuai

batinku dipukau oleh...sihir dibibirmu...

utk seketika ku hilang kawalan diri...

eh...nih lirik lagu cuai hahaha

p/s-no aku...012-384 tekan2 tak dapat...

hahahahahim

siKURUS_yg_RABuN said...

hahahahaha pade muko mung!!!!!!!!! hahahahaharis abadiiii...

RIDZWAN AHMAD said...

sian ko..najib bukan ilang hp gak kan..hurmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...