Thursday, January 7, 2010

thanks Allah, for the wife

malam semalam intan masak udang sambal. dan ternyata pedas. jadi, aku ambil udang sajalah semalam, dan aku ambik kicap untuk gantikan kuah. lauk tu tak habis semalam, jadi ia disimpan dalam peti sejuk saja.

hari ini, bangun pagi, di bawah tudung saji. ada udang masak kicap untuk lunch.

untuk kesusahan dia bangun awal pagi dan alter lauk untuk aku, aku bagi lifetime warranty of happines kepada perkahwinan kami. tq, wifey.

yang benar, dan suka makan udang,

HARIS ABADI.

10 comments:

Lee said...

cho chweet... tak try mintak cucur udang? atau masih fobia?

me-myself-mylife... said...

so sweet...
en haris kt ne skung???
sy dgr dh x de kt shputra...

FIRZA said...

serumah dgn gua dulu ni....

Bogus said...

siot sejak bila plak ko pandai menghargai ni ??

anastasheeka said...

wuaa syoknye ade isteri.. nak jugak..wuuuu..

a z w a said...

sweet! :)

antukomik said...

now thats one scene for Yasmin Ahmad to smile. Semoga Allah merahmati you and wife and family....

Tun said...

Pagi, pukul berapa tu?

Mummy Hanny said...

uuuuuuuuuuuuuuu cik, lomantik gitu. btw, hadioh nikoh aritu x bui lg. any request in particular?

Fandi Tamyes said...

masak udang banyak2. aku nak datang raya nnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...