Saturday, February 6, 2010

memang macam tu. aku nak buat macamane?

tahukah anda

1. mi kari akan menitik pada baju anda hanya pada hari anda memakai baju putih.
2. syiling akan jatuh dari coin box semasa jalan tol tengah clear.
3. mak anda akan menelefon anda semasa anda sedang drive beriringan dengan polis trafik.
4. tidak akan ada road block jika anda memakai tali pinggang keledar.
5. anda cenderung untuk kencing semasa menaiki bas
6. kawan anda yang telah lost contact sejak 10 tahun dulu akan telefon anda semasa bateri henfon tengah low, di stesen bas.
7. cikedis yang dibeli oleh kawan rasanya lebih sedap.
8. semasa ada duit, kereta tidak akan rosak
9. pensel boleh hilang dengan tiba-tiba semasa kita sedang membuat kerja

dan

10. semasa sibuk, idea untuk blogging datang mencurah-curah.

memang macam tu. aku nak buat macamane?

22 comments:

enyheartsdiamond said...

no 9 betul lah!

mimie said...

no 1 smpi 10. semua btol! anda genius!

durian! said...

haha. ya. seumur hidup saya telah digunakan untuk membuat research bagi entry ini..ya..

yen said...

no 10

FIRZA said...

cilake alasan.......

darwina said...

dh bp lame ko wat research ni? bagus yan.. aku suke~

Bogus said...

kerusi rotan aku mana ??

Sukor Romat said...
This comment has been removed by the author.
Sukor Romat said...

yan lg 1....smasa nk g berak,tibe2 je tndas penuh....selalu blaku kt umah/studio nih

in.cek.syah said...

bukan kau pernah bagitau aku ke benda ni semua. jahil je niii.... mungkar kau takk...

aku rindu kau, jom carik hotel murah.

mata aku.... said...

no 7 tuh mmg betoi pon....hehheh

Fandi Tamyes said...

6. kawan anda yang telah lost contact sejak 10 tahun dulu akan telefon anda semasa bateri henfon tengah low, di stesen bas.

salah ni..

6. kawan anda yang telah lost contact sejak 10 tahun dulu akan telefon anda utk mencari downline MLM nya.

yg betul.

durian! said...

AHAHAHA

Anonymous said...

entri ni i penah bc kt blog sumone..i xingt cz lama da
yg i ingt dia tu gal..
u copy paste je kn rntri ni?huhu
its ok..normal la tu
peace=p

durian! said...

oh, anonymous ni dan2 je nak frame aku. confirm mamat yang ciplak blog aku itu ari. cilakak.

PERTS MOTORSPORT CLUB said...

tehehehehe......xpe2...gua dh btau blogger laen psl bdk ni......FB dia pn kite dh mark...tggu kite buat fan page khas utk die......izar azmi is bladi babi......

PERTS MOTORSPORT CLUB said...

ooo......lgi satu....."blog entry orang" a.k.a http://cheunderscorelee.blogspot.com/ dh siap diprivatekan sbb beliau takde kote......choy la katakan.....dh la curi entry orang.....tipu orang lagi....ni takut plak....klau mintak maap kn sonang.....takpe2...aku nk tgk FB die private tak....best ni spam "kwn" die yg 1000 lebih tu.....gile kuat ko add orang yek bladi babi izar azmi.....

PERTS MOTORSPORT CLUB said...

a Siamese-Minang descendant, proud of his NS and Perlis heritages, clumsy, witty, silly, caring, crazy,supersticious, loudmouth, happy, joyfull, sarcastic and jiwang, all roundup into one big goofball! ;)

ptt tambah satu lagi.....pencurik lembut bermuka2.....

durian! said...

hahaha. betul marah kau ja? haha tu la pasal siap datang memfitnah aku balik ni. hehe. biar la..peminat aku tu..hahaha

PERTS MOTORSPORT CLUB said...

peminat ke pervert....?....gile ko....bahye tu...kote kecik......

aqeyLs said...

haha,, agree wit 7 & 1,.

=D

RIDZWAN AHMAD said...

no 1,2,3 mmg btul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...