Monday, February 9, 2009

saja nak suruh korang jeles. itu saja

baru2 ini aku pergi 'family day' bersama-sama ahli2 art & design kolej. aku agak gembira jugak sebab aku tengah in the mood untuk bersama alam sekitar. maksud aku alam sekitar yang natural lah kan. bukan alam sekitar yang berbentuk konkrit dan segi empat.

aku telah pergi camping di Lata Jarum, Ulu Dong, Raub. (perhatikan, nama tempat tersebut memang Ulu Dong. Bukannya aku cuba cakap Indonesia. paham).
korang patut try pegi tengok. scenery cantik. fresh. dan boleh ambik gambar untuk buat painting. ataupun ambik gambar untuk frame gambar tersebut. eh?

ah..apa? korang kerja di bandar? yang ada KLCC tu? oh kesiannya.
bukannya aku nak condemn kemajuan. tapi tempat2 begitu macam takde 'soul' la.
sekali sekala ok la. mintak maaf kalau terkasar bahasa.

aku rasa aku dah tak pandai sangat la nak tulis blog skarang. tensen betul.
lain kali aku tulis lagi. jadi, tanpa membuang masa, biar aku letak gambar intro sekeping dua. barulah tujuan aku tercapai.

ah..sialan. aku tak berjaya upload gambar. internet problem ni.

takpe..takpe..
esok aku upload. aku nak balik.

3 comments:

Jusoh said...

ko kena isi borang serah tugas kat aku la rasanya....hahaha

RIDZWAN AHMAD said...

hurmmm..mesti pegi untuk rasai nikmat alam sekitar !!!

hisyamrahman said...

bro...boleh tengok
www.flickr.com/photos/hisyamrahman
or
hisyamrahman.blogspot.com

utk tgk gambo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...