Monday, August 17, 2009

gambar kad kahwin versi tak clear. untuk yang lebih clear sila email kat aku alamat korang.



tampil dalam bentuk hitam flat yang menawan, kad ini ditambah dengan hot stamping berwarna chrome menampilkan tipografi nama bakal pengantin, lantas di matte laminate dengan kadar sederhana. terdapat juga sekilas muka kedua mempelai di dalam sebagai kenang-kenangan untuk anda. walaupun kad ini kelihatan seperti penganut design dari Graniph dan TheDesignersRepublic, namun mengetengahkan ciri-ciri tempatan dan keIslaman dengan hadirnya corak arabesque yang minimum dan tulisan khat.

bukan untuk dijual. kawan-kawan yang mengenali, atau hanya sekadar pernah bertentang mata jangan segan silu untuk menghantar alamat anda ke handphone saya ataupun email terus ke durian959@yahoo.com

jangan ketinggalan untuk memilikinya!

terima kasih

10 comments:

Tun Jusoh said...

syilake...aritu kang main kutuk cakap kad A4 syazwan ada gambar pengantin...

pepehal, ko kirim kat posmen kat alamat ni..

Lot 1672 Taman Sri Kayangan
17500 Tanah Merah, Kelantan

nama ko letak je sape2...

kaedah penghantaran seelok-eloknya adalah NationWide ataupun Skynet...skyline pun buleh...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat pengantin baru...

=)

syera said...

sempoi gila kad..
congratz.

durian! said...

TQ. TQ.

FIRZA said...

ko pos je kat alamat ni.....

no1 lorong im14/4, tmn mahkota idaman
25200, kuantan pahang......

nnti aku ketuk pintu bilik ko inform klau dh sampai.....

Lee said...

Wah... menarik utk dijadikan koleksi... saya juga mau!!

Kirim kat bogus plz.. :D

RIDZWAN AHMAD said...

smart killer kad kawin..nak satu..

Pumpkin Peroz said...

tahniah bro...

mukrimania said...

cik. kawe nk gak...

kirim ko

kke 111, tmn semarak, universiti malaysia perlis (unimap), 02000 kuala perlis, perlis.

boleh x cik?

Ladynoe™ said...

dulu aku nak buat kad kawen camni. Begaduh ngan pendi dia cakap kad camni tak lawa, tak sesuai lah bagai. Sampai aku naik fedap nak buat kad kawen dah.

Last last kau buat.

aku rasa cam cibai tatakala ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...