Wednesday, April 15, 2009

pengumuman berani mati : tell her that i love her

hai. aku nak cepat ni.
sibuk sikit.

jadi mcm ni lah.
16 April, Khamis, adalah harijadi tunang gua - Intan.

sebelum ini, tiap2 tahun, aku akan plan benda dan hadiah yang surprise2 untuk beliau.
tapi tahun ni, aku dok jauh, tak cuti, busy dan takde duit.
mesti dia budget ada surprise tahun ini. kesian dia.

jadi ini adalh pengumuman berani mati dari lelaki macho seperti aku:


sesiapa yang terbaca entry/blog ini (tidak kiralah dia kenal aku ataupun tidak, atau dia sebenarnya tengah search perkataan 'gemuk bogel' atau sebagainya)
pada 16 April atau sebelumnya,
sms lah beliau di 019 62***** dan ucapkan happy birthday.
and tell her i love her.

tq kawan2.

itu saja hadiah yang aku boleh bagi.
happy birthday intan.

11 comments:

_che.amat_____ said...

InsyaALLAH :D

teh o beng said...

cik, kawe ore ke 7777 masuk blog demo..bijok jugok sero..demo ngisak kudo ko xdok duit nok beli hadioh ko intan??ko demo main gas loni??jaha demo cik..amerika!!

mohd azwan said...

hoh

ini bukan durian yg aku kenal...

durian yg aku kenal tak jiwang karat...

durian yg aku kenal tak pernah buat pengumuman berani mati...

tapi intan telah buat durian jadi 'orang'...

tahniah intan...

intan said...

eemmm memang sedih tau..xde hadiah..duk jauh..xleh jmp..hehehe tp aku tetap syg dia(haris abdadi)...luv u bebeh...

wawawawawa nk hadiah jgk,nk hadiah jgk,nk hadiah jgk.....

Tun Jusoh Masduqi said...

Tell her I love her? ko gila?? aku dah ada bini...nape plak I nak kena love ko punya tunang...

hari5ahaja said...

hahaha...bijok tun jusoh maqsudi..

intan said...

ohh aku lupa nk tq plak..

tq tunang...ni ke hadiah u..memang ramai laa yg msg n ada yg call maki hamun pn ada tp bg yg call tq yg msg pn tq yg ym pn tq..smua laa tq..
hehehehe

shah_apiz said...

lawak lar kamu tun jusoh masqudi.. haha..

happy belated birthday intan.. kat sini pon ley kan...

STEPHIE said...

ohmg...cant blieve u can thnk dat way, mr haris...
haha, so reminding me of *him ... penuh ngn idea pelik tpi romantik...
2 bad im too late 2 msg ur fiancee...
all i can say:

mr.HARIS loves INTAN so much
Happy Belated Birthday

hehe...

stabuxguy said...

alahai, melepas kawe nok sms... today dah 19hb.... agak2 wish her belated bleh dak?

shah shoh sheh
ex sri suria :)

K.

siKURUS_yg_RABuN said...

oloh lupa la nk msg....xda no beliau....br tbaca blog nih...he2 sori...

"hepi besdaY intan.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...