Monday, December 28, 2009

zizie ezette dan trafik blog

ya, baru-baru ini ada cerita hangat mengenai zizie ezette.

aku bukannya jenis orang yang melanggan mangga. tapi aku pernah dengar juga lah namanya. lagipun tak silap aku cerita dia berkahwin dengan bung mokhtar tu keluar di akhbar-akhbar utama kan? sori la sebab aku tak follow sangat cerita-cerita hiburan.

berkenaan trafik blog, aku cuma ingin menekankan bahawa tak baik tau kalau kita menggunakan sesuatu subjek yang ratingnya tinggi dalam list search engine semata-mata untuk menarik minat pembaca. kecuali kau betul-betul ingin menulis blog mengenai subjek berkenaan. mesti ikhlas.

ini tak. tajuk blog bukan main sensasi, tapi bila masuk, ebook sini lah, ebook sana lah, MLM lah, dan macam-macam lagi. jadi saya tengok ia tak bagus dari segi kemanusiaan.

jadi berbalik kepada kisah zizie ezette tadi. ye lah, aku pun pernah dengar gitu-gitu je nama dia. lakonan dia pun pernah juga tertengok sekali dua. ye lah, berwajah segak berambut lurus, mesti lah ramai peminat ye tak? tapi itu lah, betul ke dia nak berkahwin dengan bung mokhtar. adakah perkahwinan jenis ini dibenarkan di malaysia. ishhh. mintak jauh. ahli politik tu takkan tak tau undang-undang islam?

dah la baru hari tu je zizie ezette dikaitkan dengan eksiden yang dekat MRR2 tu kan? yang naik BMW tu? dia kan?

eh. yang tu sape? zed zaidi ke?


oh aku silap orang. sori. sori. kalau dia perempuan, boleh la kawin.
sila kawin. sila kawin.

6 comments:

anastasheeka said...

nley masuk terjah neh en harris :P

enyheartsdiamond said...

bung mokhtar tu sapa?

Bogus said...

majalah mangga bawah katil ko tu dulu saper punya ?????

Lee said...

Bogus.... setakat Mangga je kan bawah katil dia kan? Kan?

FIRZA said...

zed zaidi?...cam celake...

Ilmapung said...

siot ko yan, main kotor.. ko sebenarnya naikkan rating traffic ko.. sj letak topic pasal gosip artis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...