Tuesday, December 30, 2008

aku pun hendak pergi Korea!!!

family aku akan pegi korea bulan 2 bersama family 'buruh' (sila rujuk komen2 aku). tetapi aku tidak pergi. tadi kakak aku telah uploadkan di blog beliau gambar2 anak buah aku yang sudah mengambil gambar passport. hahaha



aku juga ingin ke sana dan main salji dengan mereka. aku dengar dari belakang pintu mereka bisik2 mengenai skating dan snowboard tah ape2 lagi. cis!

aku harap aku menang grand prize pertandingan video crocs yang aku masuk hari tu.
tengok video lakonan 3 minit aku itu di sini.
(right click pada url di page tersebut dan 'save link as' jika mahu download)
tolong doakan aku ya semua.

aku mau main salji dengan Am dan Ichan.

12 comments:

jusoh bedil said...

sayangnya, aku tidak mampu untuk menengok (melihat) bidio di pejabat pentadbiran MRSM Jeli pasal telah ditahan di bawah akta firewall

jusoh bedil said...

tapi akhirnya berjaya jugak aku melihat beberapa ketul lemak yang terdampar di pesisir pantai kerana aku genius meng'unblock' akta firewall

razip said...

yan, aku respek la blog ko..menghiburkan dan byk elemen2 ilmiah (aku sebut elemen2 sbb slalu ko start post dgn informasi menarik tp ending mcm sial) haha..buat aku rs nk tulis blog je..tp aku tau aku xde komitmen nk tulis slalu so baik aku batalkan niat aku tu..haha..apepon, thanks sbb tlg aku abiskan 1 lg hari aku yg boring kt tmpat keja..besok aku baca post2 lama ko sampai abis..hehe

Liyana Zakaria said...

yg suara 'tamat' dekat ending video tu aku paling suka

durian said...

razip. aku tak sure razip mana sebab aku kenal dua razip. haha tapi aku assume kau razip sdarian959 la ye.. tq sebab datang singgah ke blog aku. memang sengaja aku tulis cara mcm tu agar semua orang terhibur dan akhirnya tertekan..hhahaha

liyana. tq sebab sudi tengok video aku tu. oh..yang tamat tu aku sebut spontan saje sebab aku tak prepare ending yang hebat2..haha tq again.

Lee said...

Part tamat tu buat aku gelak besar masa kat McD sambil tangan memegang prosperity burger yang aku tak offer lansung kat Bogus

razip macho (so, skang ko knal x aku yg mn satu) said...

yup2..aku razip SDAR..aku igt aku sorg je razip kt dunia ni..sori yan..hehe..at least aku kenal ko durian yg mn wlupn aku knal byk jenis durian

durian said...

lee..aduh kau pegi layan prosperity ke tadi? aku sibuk mengangkat barang awek aku tadi..tapi..
cuba teka?

aku makan kfc lagi tadi..demn


razip,
aku jenis D24..tapi D24 yang macho la..
hahaha..kau tau kalau aku post entry pasal kat SDAR mau tak muat masuk dalam blogger.

Mummy Hanny said...

hahaha gi shooting mmano tu? Rembat lady crocs sapo tu jd prop? Dohla pink..hehe..

hfz-khazali said...

nak exchange link x??klau berminat email aku kat sini hafisha2@gmail.com

ni blog aku

http://hfzkhazali.blogspot.com/

mouseinvent said...

ichan tu muka mcm kmu sikit

Candour Reality Zeal said...

yan,nasib tidak menyebelahi mu kali ni.cuba lagi ya.ajja!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...